![سایبان برقی سایبان برقی](/files/image/content/articles/001/31.jpg)
سایبان برقی یکی از انواع سایبان است که با توجه به
سایبان از نظر تکنولوژی ساخت به دو دسته عمده تقسیم می شود :
- سایبان ثابت
- سایبان متحرک
افراد می توانند بر اساس نیاز و سلیقه خود هر کدام از انواع سایبان ها در خواست کنند ، اما باید از مزایا و معایب هر کدام از سایبان ها آگاه باشند که دید باز تر و کلی تری نسبت به محصول پیدا کنند .
سایبان های ثابت ، گونه های از سایبان هستند که همواره در فضا سایه اندازی می کنند و باز و جمع نمی شوند . این سایبان ها برای قسمت های مختلف و کاربری های متفاوتی قابل طراحی و اجرا هستند و می توان در همه ی قسمت های شهر از جمله حیاط خانه و ویلا ، مجتمع های تجاری و اداری و ... انواع سایبان های ثابت را نصب کرد و از آن ها بهره برد.
سایبان متحرک به سایبانی اطلاق می شود که در صورت عدم نیاز به آن ، سایبان بسته می شود و در صورت لزوم باز می گردد . باز و بسته شدن سایبان متحرک می تواند به صورت دستی انجام شود و یا از نوع سایبان برقی بوده و به وسیله دکمه ، ریموت و یا ... باز و بسته می گردد . افرادی که به محصولات نوین و مدرن علاقه دارند می توانند از انواع سایبان برقی استفاده کنند ، معمولا سایبان برقی برای کاربری های زیر ساخته خواهد شد :
- استفاده از سایبان برقی در رستوران ها و کافه های در سطح شهر .
- سایبان برقی برای کاربری سایبان حیاط
- سایبان برقی برای پارکینگ خودرو ( زمانی که از پارکینگ مسقف خودرو بهره مند نیستیم )
مزیت سایبان برقی نسبت به سایبان متحرک دستی در این است که : این نوع از سایبان ( سایبان برقی ) به دلیل آن که باز و بسته کردن آن توسط ریموت یا کنترل می باشد ، استفاده از آن بسیار راحت تر از سایبان متحرک به صورت دستی می باشد .
سایبان برقی و در کل انواع سایبان های متحرک بدین صورت می باشند که در مواقعی که نیاز به سایه اندازی باشد و در مواقع بارش نزولات جوی ، آن را باز کرده و از فضای زیر آن می توان بهره جست . باز و بسته کردن سایبان های متحرک دستی ، نسبت به انواع سایبان برقی سخت تر بوده و نیاز است افراد حتما به محل اهرم سایبان رفته و آن را باز و بسته نمایند اما در خصوص سایبان برقی این عمل به سادگی از فواصل مشخصی امکان پذیر می باشد . این ویژگی در عین مفید بودن می تواند در مواردی موجب نارضایتی نیز گردد . بدین صورت که در همه موارد باید هوشیار بود که سایبان به موقع باز گردد و خودرو ، گیاه ، لوازم ، تجهیزات و دیگر چیزهایی که در زیر سایبان قرار دارد در مواقع بارانی خیس نشود و یا در ایام آفتابی مورد تابش شدید قرار نگیرد .
سایبان متحرک نسبت به انواع سایبان ثابت گران تر می باشد چرا که به تجهیزات بیشتری نیاز دارد و هم چنین سایبان برقی نسبت به سایبان متحرک دستی هزینه اولیه و همچنین هزینه نگهداری بیشتری را می طلبد که این خود عامل بسیار مهمی در انتخاب نوع سایبان برای فضای مورد نظر می باشد .
![سایبان برقی سایبان برقی](/files/image/content/articles/001/57k.jpg)
سایبان برقی دارای مزایایی می باشد که به صورت زیر می توان به آن ها اشاره داشت :
- برای باز و بسته کردن آن به نیروی مکانیکی نیاز نیست .
- از وزن سبک بهره مند می باشد .
- امکان انتخاب رنگ سایبان برقی بر اساس سلیقه و رنگ ساختمان .
- امکان ایجاد شیب 45 درجه برای سایبان برقی .
همان طور که سایبان برقی از مزایای بی شماری بهره مند است ، دارای معایبی نیز می باشد . از معایب سایبان برقی می توان به صورت زیر شرح داد :
- سایبان برقی نسبت به سایبان ثابت مقرون به صرفه نمی باشد و برای طراحی و ساخت آن به هزینه بیشتری نیاز است .
- سایبان برقی به دلیل آن که با موتور و ریموت جا به جا می شود ، گاهی ممکن است که خرابی برای آن به وجود بیاید .
- به دلیل متریال به کار رفته در ساخت سایبان برقی ، این نوع سایبان برای آب و هوا بسیار گرم و شرایط بد جوی مناسب نمی باشد.
سایبان برقی وابسته به نیروی برق بوده و برای باز و بسته کردن آن به نیروی برق نیاز داریم . سایبان برقی در مواقع قطعی برق می تواند موجب دردسر گردد . در این گونه سایبان ها تمهیداتی برای زمان قطعی برق پیش بینی شده است که اشخاص بتوانند به صورت دستی سایبان را باز و بسته نمایند .
- سایبان ثابت نسبت به انواع سایبان متحرک نیاز به هزینه اولیه و هم چنین هزینه تعمیر و نگه داری کمتری داشته و همچنین دارای طول عمر بیشتری می باشد .
- سایبان ثابت به دلیل متریال به کار رفته در آن ، در بعضی از موارد با کیفیت تر از سایبان های متحرک می باشد .
- سایبان های ثابت در شرایط آب و هوایی نامناسب مانند : گرمای بیش از حد و برف و باران از خود مقاومت بیشتری نشان می دهند .
سایبان برقی از چند جز مختلف طراحی می شود که هر کدام از این اجزا از متریال مختلفی ساخته خواهند شد . برای ساخت سایبان برقی باید از متریال مناسب و مرغوب بهره برد تا بتوان به این طریق طول عمر سایبان را افزایش داد .
- سقف سایبان برقی : که معمولا از جنس پارچه می باشد و این پارچه ها در طرح ها و رنگ های متفاوتی وجود دارند و قابلیت چاپ تبلیغات را نیز دارا می باشد اما از مهم ترین معایب آن می توان به مقاوم نبودن سقف سایبان برقی در برابر برف و باران اشاره کرد . هم چنین تابش شدید نور آفتاب سبب تغییر رنگ پارچه نیز خواهد شد .
- اسکلت سایبان برقی : برای ساخت اسکلت سایبان برقی می توان از دو متریال استفاده کرد . این متریال می تواند فولاد یا آلومینیوم باشد ، که بر اساس هزینه ساخت و نظر طراح می توان از هر متریال بهره برد .
- موتور سایبان برقی : از اجزای دیگر سایبان برقی می توان به موتور آن اشاره کرد. موتور سایبان برقی باشد بسیار با کیفیت باشد و از طول عمر بالا بهره ببرد تا به تعمیر نیاز نداشته باشد و از هزینه در خواست کنندگان بکاهد .
نکته : گاهی می توان از ورق یو پی وی سی ( ورق upvc ) در طراحی و ساخت سقف سایبان برقی بهره برد اما این مورد به میزان بودجه در نظر گرفته شده توسط افراد و نظر طراح و متخصص بستگی دارد .
شرکت سایه سازان مدرن با در اختیار داشتن کادری مجرب و تجهیزات به روز ، سایبان های مناسب برای هر مکان را طراحی و اجرا می نماید و افراد می توانند از متخصصان در این زمینه مشاوره بگیرند و مهندسان ، آن ها را در داشتن سایبان مناسب برای منزل یا محل کار خود راهنمایی کنند .
شماره تماس : 02166495375
نویسنده : بخش تولید محتوا شرکت سایه سازان مدرن
نظرات (0)